Stappenplan

Nice to meet you

Het is een cliché, maar geef toe, alles begint met een goed gesprek. Uw renovatiewensen? Daar luisteren we graag naar. Wat u mooi en praktisch vindt, dat is uiteraard de basis van ons ontwerp en het geeft ons de mogelijkheid om advies op maat te geven.

We komen vrijblijvend bij u langs

We luisteren tijdens dit gesprek graag naar uw renovatieplannen zodat u zorgeloos kan verbouwen. Ons doel? Een ontwerp realiseren waarin uw wensen centraal staan zodat u dagelijks kan genieten, en dit in uw eigen woning. Na het bezoek in uw woning gaan we meteen creatief en vol passie aan de slag.
Renox renovatiebedrijf

We kiezen de materialen en tekenen het ontwerp

Samen met uw architect of interieurarchitect zitten we rond de tafel om de renovatie een eerste vorm te geven. Indien gewenst ontwerpen wij ook zelf en gaan we samen op zoek naar de materiaalkeuze die 100% bij uw wensen aansluit om zo een ontwerp te creëren dat perfect aanvoelt.

We bieden u een transparant prijsvoorstel

Na akkoord stellen we meteen een haalbare planning op waarin alle technische details verwerkt zijn. Op die manier kan u letterlijk ‘verbouwen in vertrouwen’ waarbij respect de basis van onze samenwerking vormt.

Uitvoering van uw droomproject

Alle werkzaamheden worden van begin tot einde op de voet opgevolgd waarbij we niet enkel het eindresultaat, maar ook het budget en de timing constant in de gaten houden. Ons uiteindelijke doel? Dat is het realiseren van een project, waarbij we uw wensen als vertrekpunt nemen, zodat u kan genieten.