Experts in renovatie

Met meer dan 20 jaar ervaring op zak maken de zaakvoerders van RENOX het verschil. Onze klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat RENOX veel meer is dan zomaar een algemeen aannemer. RENOX denkt mee met uw verhaal en bezorgt u een zorgeloze bouwperiode. 

We maken vrijblijvend een offerte voor de geplande werken. U kunt bovendien, dankzij onze expertise, rekenen op nuttige en zinvolle aanwijzingen, die uw project kunnen vereenvoudigen of verbeteren. Een renovatieproject gaat vaak gepaard met tal van onverwachte omstandigheden. Met onze no-nonsense aanpak worden deze onmiddellijk opgelost. Bij Renox is uw project in goede handen.

 
 

Wie zijn wij?

Hebt U vragen over een nieuw of bestaand renovatie-project? Dan bent U bij RENOX aan het juiste adres. Bij RENOX is uw project in goede handen. U heeft slechts één aanspreekpunt die uw belangen behartigt gedurende gans het traject. We stellen de juiste mensen aan het werk op de juiste plaats.

 
 
 
 

Wat doen we?

Begint u aan een renovatieproject? Een hele onderneming. Als totaalaannemer zijn wij uw partner gedurende het hele project. Dit van het inspireren, tot het ontwerpen en opvolgen van de werf tot het einde van het project.